Кратко инфо 2

Предлагаме цялостна концепция в изпълнението на Вашите желания в областта на рекламата от изработването на фирменото лого, печатни материали, фирмени рекламни табели до брандирането на вашите автомобили.
Светещи и несветещи табели, информационни табели, тотеми, обемни букви, облепяне на витрини и превозни средства с PVC фолио, стикери. Изготвя дизайн, предпечат и печат на рекламни материали – менюта, флаери, брошури, листовки, дипляни, визитки, покани, папки, етикети. Изработва фирмени печати, фактури. Лазерно рязане и гравиране. Стойки и поставки от плексиглас. Табелки за офиси, административни сгради, хотели, заведения. Печат върху текстил – тениски, шапки, работно облекло. Офис услуги – копиране, принтиране, ламиниране, сканиране, подвързване. Сувенирна реклама – календари, химикали и др.

Ако имате идея, но не знаете как да я осъществите, не се колебайте!
Всеки клиент е от изключителна важност за нас, ето защо индивидуалните решения са нашата запазена марка. Богатата ни гама от услуги ще задоволи и най-високите изисквания. Фактът, че осъществяваме разнообразни проекти, сочи едно от нашите най-големи предимства – способността ни да намираме точното решение за всеки бранд. Обадете се на посочения в контакти телефон или ни пишете на имейла.
Тайната на нашия успех е, че обичаме работата си. И не се страхуваме от предизвикателствата. Просто обичаме да правим рекламата, която продава.